Kreacja książki kulinarnej dla dzieci w wieku wczesnoszkolnym

Pomysł na książkę kulinarną dla dzieci pojawił się kiedy po raz kolejny mój ośmioletni syn zapytał mnie czy może sam sobie przygotować coś na śniadanie i co by to mogło być. Wtedy pomyślałam, dlaczego nie mamy takiej książki, która pomogłaby dzieciom w łatwy i ciekawy sposób poznać świat gotowania i zdrowego odżywiania się. Postanowiłam znaleźć odpowiedź na pytanie jak mogłaby wyglądać książka kulinarna dla dzieci? Jak ją zaprojektować? Jakie aspekty uwzględnić przy projektowaniu? Praca ta zostanie poświęcona właśnie tym pytaniom.

dodatkowe informacje

praca dyplomowa została przygotowana pod kierunkiem prof. dr. hab. jacka joostberensa w roku akademickim 2014/2015.

Info:
autor:
Veronika Kovalchuk
promotor:
prof. jacek joostberens
tytuł pracy:
Kreacja książki kulinarnej dla dzieci w wieku wczesnoszkolnym

Comments are closed