zmiana przez design: przestrzeń społeczna

zmiana przez design: przestrzeń

studenci drugiego roku instytutu grafiki w ramach zajęć communication design przygotowali projekt organizacji przestrzeni dla jednej z poradni pedagogicznych dla dzieci na dolnym śląsku. projekt obejmował szeroką analizę przestrzeni, weryfikację potrzeb interesariuszy i wypracowanie funkcji samej placówki. na tę okoliczność studenci zaproponowali rozwiązania zorientowane na rozwijanie kreatywności przez interakcję i zabawę w poczekalni. z typowej poczekalni zaproponowali przestrzeń, w której dzieci mogą rozwijać swoją kreatywność i zajmować czas zabawą z innymi.

zmiana przez design: przestrzeń społeczna from instytut grafiki on Vimeo.

Info:
autorzy:
kamila gromnicka
michał marciniak
prowadzący:
mariusz wszołek
przedmiot:
communication design

Comments are closed